carolien-rutgers-styliste-eigenaar-rood-en-bloem

 

 

 OVER CAROLIEN

 

‘Als iemand me twee jaar geleden zou hebben verteld dat ik mijn eigen winkel zou hebben, workshops zou geven én dat zou combineren met mijn werk als stylist had ik het nooit geloofd. En toch is het allemaal gebeurd. Wauw.‘

 

Carolien Rutgers, creatief brein achter de Utrechtse stadstuinwinkel Rood & Bloem is er bij tijd en wijle nog steeds een beetje beduusd van, terwijl ze tegelijkertijd vól passie gaat voor haar bedrijf.
Carolien sprankelt en bruist, is gedreven en enthousiast en had geen passender plek kunnen bedenken om te floreren. 

 

Het roer om

Het lijkt zo natuurlijk - achteraf gezien - die stap naar Rood & Bloem. ‘Ruim twaalf jaar werkte ik als stylist bij een groot international bedrijf en reisde ik de wereld over om beurzen, showrooms en winkels te ontwerpen en in te richten. Een drukke baan waarin ik van doener uiteindelijk manager werd en daardoor langzaam verwijderd raakte van wat ik het liefste doe.

Het duurde even voordat ik me realiseerde dat ik het miste, dat gevoel van met m’n handen in de aarde. Letterlijk en figuurlijk. Ik was mijn werkleven ooit begonnen als bloemist en betrapte mezelf erop dat ik steeds maar weer droomde van het idee om bloemen te gaan venten in de stad. Heel basic, met een bakfiets. Simpelweg de kar volladen en gáán. Toen dat idee zich eenmaal in mijn hoofd genesteld had, wist ik dat het tijd was om het roer om te gooien. De stap om het ook echt te dóen was niet gemakkelijk, maar ik ben nu zó blij dat ik het gedurfd heb.’

Wil je meer weten over Carolien? Bekijk het onderstaande filmpje of lees haar persoonlijke verhaal.


 

rood-en-bloem-logo-vogel-carolien-rutgers

'"Groen heeft iets oers waar ik elke dag opnieuw blij van word."

CONTACTGEGEVENS
Carolien Rutgers

Europalaan 2B

3526 KS Utrecht

 

06 15 29 20 81

info@roodenbloem.nl

OPENINGSTIJDEN WINKEL
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 12.00 - 17.00 uur

NIEUWE WINKEL
Vanaf 2 december vind je ons aan de Springweg 14, Utrecht Centrum!©2016-2017 Gebruiksvoorwaarden. webdesign by erika van wijk. Logo design by Studio Maanzaad. Photography by Olaf Schuur.