carolien-rutgers-styliste-eigenaar-rood-en-bloem

 

 

 

ROOD&BLOEM


Rood&Bloem adviseert particulieren en ondernemers op het gebied van styling, bloemen en interieur. Carolien Rutgers is het creatieve brein achter Rood&Bloem. 

 

Carolien Rutgers: "Ik ben al ruim 12 jaar werkzaam in de creatieve branche, begonnen als bloemist. Daarna ben ik mijn talenten verder gaan ontwikkelen in de functie van senior stylist/teamleider bij Edelman BV. Edelman heeft een showroom van ruim 4500m2 met meer dan 16.000 artikelen in de collectie. Ik heb veel beurzen/showrooms/winkels ontworpen en ingericht. Hierbij heb ik altijd gebruik gemaakt van de combinatie met bloemen en planten."

 

Sinds juli 2016 heeft Rood&Bloem een inspirerende winkel bij VechtclubXL
in Utrecht. Je kunt er terecht voor designproducten van jonge ontwerpers, unieke kamerplanten en workshops op het gebied van groen en interieur.

Verder kunt u terecht bij Rood&Bloem voor een advies voor uw interieur of bedrijf. Daarnaast verzorgt Carolien de styling van beurs stands en geeft zij workshops. Rood&Bloem helpt je met een advies waarbij je het gevoel hebt: 'dit ben ik' of 'dit past bij ons'. Het versterkt wie je bent en waar je voor staat. 


Rood&Bloem staat voor kleur en natuurlijke materialen en is op de hoogte van de laatste trends. Met de kracht van Rood&Bloem wordt dit met jouw persoonlijke ideeën gecombineerd. Zo krijgt het eindresultaat een heel eigen stijl waarbij bloemen en planten vanzelfsprekend centraal staan. 

Meer weten over Rood & Bloem? Bekijk het filmpje!

 

carolien-rutgers-verhaal-achter-rood-en-bloem
rood-en-bloem-logo-vogel-carolien-rutgers

Rood&Bloem biedt passende oplossingen waar je blij van wordt! Wil je meer weten? Neem gerust contact op!


©2016-2017 Gebruiksvoorwaarden. Made by ELINA STYLING. Logo design STUDIO MAANZAAD. Photography by OLAF SCHUUR.