carolien-rutgers-styliste-eigenaar-rood-en-bloem

 

 

OVER ROOD&BLOEM


Meer dan twaalf jaar reisde Carolien Rutgers, creatief brein achter Rood & Bloem, de wereld over om beurzen, showrooms en winkels te ontwerpen en in te richten. Als senior stylist bij een groot internationaal bedrijf, zette ze haar ontwerpkracht in om de producten van ánderen te laten sprankelen. Totdat het begon te kriebelen. En ze steeds vaker droomde van een bakfiets vol bloemen, middenin de stad.

 

Dat het uiteindelijk geen bloemenkar maar een eigen winkel in Vechtclub XL zou worden, had Carolien ruim een jaar geleden niet kunnen vermoeden. Ondanks het feit dat de naam Rood & Bloem (verwijzend naar - hoe kan het ook anders - haar prachtige rode krullen) er al was, láng voordat de droom vaste vorm aannam.

 

Roer om

‘Ik had een drukke baan, was veel onderweg en maakte af en toe werkweken van meer dan zestig uur. Van doener werd ik teamleider en raakte daardoor langzaam verwijderd van wat ik het liefste doe. Ik wilde weer met mijn handen in de grond. Letterlijk en figuurlijk. Toen ik me dat realiseerde besloot ik het roer om te gooien.’

 

Op gevoel

Rood & Bloem draait inmiddels een jaar en is hard op weg om uit te groeien tot een begrip. Niet alleen in Utrecht, maar ook daarbuiten. ‘Het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat als je heel hard werkt en je gevoel volgt, er eigenlijk niets onmogelijk is. Alles wat ik graag doe, valt nu samen. Ik werk met heel veel plezier en in alle vrijheid. En natuurlijk zijn er af en toe hobbels en bobbels op mijn pad. Die horen erbij. Maar de balans is hersteld. Ik volg m’n hart en als je dat doet kan er eigenlijk helemaal niets mis gaan.’

 

Meer weten over Rood & Bloem? Bekijk het filmpje of lees het complete verhaal achter Rood & Bloem!

 

Benieuwd wat Rood & Bloem voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact op!

 

 

carolien-rutgers-verhaal-achter-rood-en-bloem
rood-en-bloem-logo-vogel-carolien-rutgers

"Als je je hart volgt, kan er zoveel moois opbloeien."

CONTACTGEGEVENS
Carolien Rutgers

Springweg 14
3511 VP Utrecht

 

06 15 29 20 81

info@roodenbloem.nl

OPENINGSTIJDEN WINKEL
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag 13.00 - 17.00 uur©2016-2017 Gebruiksvoorwaarden. webdesign by erika van wijk. Logo design by Studio Maanzaad. Photography by Olaf Schuur.