carolien-rutgers-styliste-eigenaar-rood-en-bloem

 

 

OVER ROOD&BLOEM


Meer dan twaalf jaar reisde Carolien Rutgers, creatief brein achter Rood & Bloem, de wereld over om beurzen, showrooms en winkels te ontwerpen en in te richten. Als senior stylist bij een groot internationaal bedrijf, zette ze haar ontwerpkracht in om de producten van ánderen te laten sprankelen. Totdat het begon te kriebelen. En ze steeds vaker droomde van een bakfiets vol bloemen, middenin de stad.

 

Dat het uiteindelijk geen bloemenkar maar een eigen winkel in Vechtclub XL zou worden, had Carolien ruim een jaar geleden niet kunnen vermoeden. Ondanks het feit dat de naam Rood & Bloem (verwijzend naar - hoe kan het ook anders - haar prachtige rode krullen) er al was, láng voordat de droom vaste vorm aannam.

 

Op gevoel

Rood & Bloem draait inmiddels een jaar en is hard op weg om uit te groeien tot een begrip. Niet alleen in Utrecht, maar ook daarbuiten. Mensen weten Carolien te vinden en fietsen met een gerust hart een eindje óm om toch die ene bijzondere plant of dat leuke cadeautje te kunnen bemachtigen. De winkel is namelijk - naast groene oase - óók gevuld met mooie potten, zaden, tuinierspullen én handgemaakte accessoires van uiteenlopende creatieve makers. En fungeert bovendien als uitvalsbasis voor het geven van een breed scala aan hippe workshops.

 

Meer weten over Rood & Bloem? Bekijk het filmpje of lees het complete verhaal achter Carolien van Rood & Bloem!

 

Benieuwd wat Rood & Bloem voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact op!

 

 

carolien-rutgers-verhaal-achter-rood-en-bloem
rood-en-bloem-logo-vogel-carolien-rutgers

"Als je je hart volgt, kan er zoveel moois opbloeien."

CONTACTGEGEVENS
Carolien Rutgers

Europalaan 2B

3526 KS Utrecht

 

06 15 29 20 81

info@roodenbloem.nl

OPENINGSTIJDEN WINKEL
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 12.00 - 17.00 uur

NIEUWE WINKEL
Vanaf 2 december vind je ons aan de Springweg 14, Utrecht Centrum!©2016-2017 Gebruiksvoorwaarden. webdesign by erika van wijk. Logo design by Studio Maanzaad. Photography by Olaf Schuur.