carolien-rutgers-styliste-eigenaar-rood-en-bloem

 

 

WINKEL ROOD&BLOEM

Sinds juli 2016 heeft Rood&Bloem een winkel bij VechtclubXL in Utrecht! In deze winkel raak je geïnspireerd door o.a. bijzondere kamerplanten. Zo vind je hier stekjes van eigen kweek en leuke combinaties met groen. 

 

Naast het groen, kun je bij Rood&Bloem terecht voor speciale en unieke producten van designers. Meestal handgemaakt en altijd met een bijzonder verhaal. Zo verkoopt Rood&Bloem producten van Maartje van den Noort, Renske Versluijs, Spruitje, Majorieknit, Keecie en nog veel meer mooie merken.

 

De VechtclubXL is een inspirerend ontmoetingsplek. Hier vind je meer creatieve ondernemers met een eigen atelier of ruimte. Regelmatig wordt hier een expositie, evenement of festival gehouden. De winkel is gevestigd in de nieuwe vershal waar,
naast Rood&Bloem, ook het distributiecentrum van Rechtstreex (van de boer), De Kromme Haring (bierbrouwerij), de roosters
van Nordkapp koffie en de bakkerij van Carla’s Conditorei
zijn gevestigd. 

 

Op het terrein vind je ook het restaurant De Klub, waar je lekker kunt eten & borrelen. Bij de winkel kun je gratis parkeren. 
Kom gerust eens een kijkje nemen bij VechtclubXL aan de Europalaan 2B in Utrecht. 

De winkel Rood&Bloem is geopend op donderdag en vrijdag
van 10:00-18:00 uur. Vanaf 28 april is de winkel op vrijdagavond geopend tot 21:00 uur. En op zaterdag van 12:00-18:00 uur. 
Of op afspraak (06 15 29 20 81).
 

 

 

rood-en-bloem-logo-vogel-carolien-rutgers

Openingstijden winkel: donderdag & vrijdag 10:00-18:00 uur en zaterdag 12:00-18:00 uur. Of op afspraak! Vanaf 28 april is de winkel op vrijdagavond open tot 21.00 uur!


©2016-2017 Gebruiksvoorwaarden. Made by ELINA STYLING. Logo design STUDIO MAANZAAD. Photography by OLAF SCHUUR.